dissabte, de juliol 14, 2007

Vacances!


Convé tancar la parada uns dies, unes setmanes. Convé sortir a veure les coses sota la directa llum del sol; convé trepitjar els terrenys amb peus descalços perquè puguin recollir, amb tranquil•litat, les seves essències. Cal temps per col•lectar impressions i digerir-les per poder-les explicar després. Cal festa, per recordar-nos que som mediterranis, i això vol dir milers d’anys de saber fer les coses d’una forma determinada, que sovint el dia a dia de la temporada, cegats i impotents, ens prohibeix.
Fruïu dels elements i dels fonaments de les coses, de les sorpreses, dels imprevistos, dels somriures i de les carícies. És estiu. És temps de festa.
Fins ben aviat.


Fixeu-vos que també en la grisor més absoluta, hi havia ganes de pensar en la festa. Aquest és en Joan Manuel Serrat tancant un concert a la Fira d'Atraccions de Madrid els primers anys '70.

6 comentaris:

la mirada ha dit...

Molt bones vacances company!

Anònim ha dit...

Bones vacances !!!!
Maria.

robert mayoral ha dit...

gaudeix a tope de les teves m´s que merescudes vacances...ah! i torna aviat per poder marxar jo! jeejeje!

Anònim ha dit...

Xavier, aquesta cançó d’en Serrat, en concret aquesta, em fa pensar amb l'olor de la mar, gust de la sorra, temperatura de l'estiu i al mateix temps les ombres en una habitació amb les finestres a mitjan tancar..
Bona elecció. I espero que tornis carregat de bones histories..

Anònim ha dit...

I el cul de la foto és una gran carta de presentació que anima als millors auguris. Només ell mereix unes vacances completes.

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu