dijous, de setembre 23, 2010

Correbous!!!



Què voleu que us digui: maleïda la gràcia que em fa el blindatge dels correbous. Si els catalans vam ser especialment radicals, clars, moderns, civilitzats, europeus, model de futur, desmarcats de la caspa i un exemple a seguir per la resta de l’Estat amb l’abolició de les curses de braus, ja em direu amb quina cara defensem ara que el nostre Parlament protegeixi per ‘tradició’ una activitat bàrbara on el toro, a poc que hi pensem, pateix només per garantir la diversió d’uns quants ‘individus’, i ressalto les cometes per no utilitzar d’altres qualificatius que ara mateix bullen al meu cap. I, per fer-ho encara més intel•ligent, hem donat arguments a la ‘caverna’ per seguir defensant que la prohibició de les ‘corrides’ era només una maniobra antiespanyola.
Brillant, ja et dic!

2 comentaris:

Mercè Salomó ha dit...

Una de les coses que no es diu, és que molts bous queden cecs per les espurnes del foc que li van als ulls. Amb això no pateixen?

Estic amb tu!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

La conclusió és clara, els bous/braus només eren una excusa...una manera ben pobra de plantar cara a "Madrit". Pero esto es lo que hay, my friends...